Aurell.se-Teknikpedagogik

Bit! Ta en tugga teknik…

Välkommen till Aurell.se-Teknikpedagogik

Det är få personer i dag som vet hur man skapar rörelser, ljus och ljud med mekaniska lösningar, små motorer och elektronik. Varför? Antagligen för att praktiskt byggande och konstruerande är så roligt. I samhället finns en föreställning om att kunskap ska göra ont – men om man börjar med det praktiska, då är det en njutning att lära. Kom och pröva!

Det kommer också att starta en sommarkurs vecka 27 som handlar om ”Rörliga skulpturer och objekt”. den är tänk för personer som arbetar med skapande verksamheter eller som är allmänt intresserade av att skaffa sig  kunskaper om rörelser, ljus och ljud. Se mer i kolumnen till höger.

Vecka 28 kommer en ”Mamma och dotterkurs” att ges. Där kan mammor och döttrar  på 10 år och uppåt få lära sig att bygga roliga och rörliga elektriska lösningar för ett miniatyrhem.  Anmäla sig kan man här på min hemsida. Om man vill veta mer om kursen så går det att maila till aurell@ownit.nu

Under rubriken Texter här till höger har jag lagt upp en del artiklar om utgångspunkterna för mina tankar om teknik och flickor/kvinnor. Om du har synpunkter på det jag skrivit så är du mycket välkommen att ta upp det här i bloggen.

Kommentarer är stängda.