Aurell.se-Teknikpedagogik

Bit! Ta en tugga teknik…

Aktuellt

OBS! Våra Robotworkshops är inställda.

Då smittoläget för Covid-19 förändrats positivt återtar vi våra robotworkshops igen. De som anmält intresse kommer då att kontaktas för att erbjudas plats.

Kvällskurs för konstruktion av rörelse, ljus och ljud med användning av mekanismer, elektronik och digitala plattformar.  Pausad.

Du lär dej att skapa rörelse, ljus och ljud för skulpturer och objekt.

Omfattar 10 gånger a´3 timmar

Om du vill veta mer, gå in på ”verksamheter” i menyn. Anmälan till kursen görs under ”Kursanmälan”

För frågor ring: 0725227644

På länken https://battrekonst.se/artist/harriet-aurell/ser du lite av de oblekt jag gjort rörliga med olika tekniker.

Om projektet MakerSheroes

I ett annat projekt kan du se lite av det jag har med i mina kurser. Projektet hette MakerSheroes och vände sig till kvinnor som från början inte kunde praktisk teknik men som ville ha teknikverksamheter för barn – speciellt i förorten: workshops, teknikklubbar eller annat med maker-teknisk inriktning. Dvs praktiska kurser. Den som vill veta mer kan titta på https://www.makersheroes.se/ eller kontakta mej på 0725227644 så kan jag berätta.

Projektet finansieradess av MUCF och Vinnova och drevs inom Kosmosklubbens ramar https://www.kosmosklubben.se/var-och-nar/stockholm/

Numera är projektet avslutat men omvandlat till en  Handledarpool dit man kan vända sig för att få hjälp med teknikverksamhet för barn. MakerSheroes kan även hjälpa lärare med praktiskt pedagogiska upplägg av teknik som speciellt gör flickor engagerade och tekniskt vetgiriga.

Kontakt: Harriet Aurell, harriet@aurell.se Mob: 0725227644